Teaming

dimarts, 5 de novembre del 2013

Breaking News: Casa Juanca under Attack. Atac a les torres bessones

Breaking news:"La torre norte ha caido"
La torre nord de DVD's del costat del sofà ha estat atacada per un grup de gats terroristes, ocasionant la seva completa caiguda. L'estructura ha quedat terriblement afectada. L'altaveu que coronava la torre s'ha precipitat al buit i, ni tant sols el cable que el subjectava, l'ha pogut salvar. Hi ha DVD's inertes desperdi-gats per tot el terra del menjador que vivien en tots els pisos de la torre, densament poblada. El pack de CD's que vivia a l'àtic és el que se n'ha endut la pitjor part .
 Les conseqüències han estat devastadores també per a les estructures pròximes. La motllura de la cantonada de la pared també es va veure afectada per la caiguda de la torre nord de DVD's. Va caure en un efecte dominó.



Com es pot veure en la següent fotografia, presa poc desprès dels fets en un intent d'aixecar la torre, l'estructura ha quedat greument afectada. Un expert ha de valorar si val la pena la seva reconstrucció i si serà o no habitable per DVD's. 

Els Blurays (que veuen de lluny com els DVD's pateixen) i que temen ser objectiu del grup terrorista han afirmat solidaritzant-se: "Avui tots som DVD's" i reclamen justícia i protecció contra els gats terroristes. 
Com podeu veure, els membres del grup terrorista, lluny de fugir del llocs dels fets, es passejaven impunement per la "zona zero".

A en Bin Laden no li feia falta segrestar avions per a atacar les torres bessones. Només calia que hi enviés els meus gats. 

1 comentari:

  1. Amb tots els respectes, te tota la pinta de ser un inner job...algú volia desfer-se d'una torre de dvd's q no feia joc amb la catifa o potser el contingut mateix ja no era tan apreciat com abans ...

    ResponElimina