Teaming

dijous, 28 d’agost del 2014

Veterinaris australians

Si us agrada el programa "Veterinaris" de TV3 us recomano un programa que fan cada dia i que seria el seu equivalent australià. Aquí l'hi han ficat el nom de "Veterinario al rescate" i en fan 3 episodis cada dia a les 13:45 a la cadena Energy. És un pèl més dramàtic que "Veterinaris", en el sentit de que es fan durar més cada cas, amb contínues interrupcions i tal vegada hi posen més pa que formatge. Però tot i així és força interessant. Cada dia fan 3 episodis seguits, o sigui, un empatx per a la sensibilitat. 
Realment el programa en origen es diu "Bondi Vet".  Segueix la vida del veterinari doctor Chris Brown a la seva clínica veterinaria establerta a Sydney i de la veterinària d'emergencia doctora Lisa Chimes. Cada episodi consta de 3 casos que van tractant entre tots els membres de l'equip. 

Un apunt per a les dones que potser us interessa. Crec que el doctor Chris Brown és el perfecte tio bo, físicament em recorda a Dexter (ros, catxes), i de caràcter és molt sensible, divertit i valent. Però no em feu gaire cas doncs el meu criteri hetero no té massa valor en aquest aspecte. Ara, no dec anar massa desencaminat ja que, l'altre dia en un episodi va entrar un client a la consulta oferint al doctor una cita amb la seva filla, que n'havia quedat enamorada en una visita anterior.

Dit això, si us interessa els cassos veterinaris, aquest és el vostre programa. Pel que he anat podent veure, Austràlia no és massa bon lloc per a tenir-hi una mascota. Molts dels problemes són deguts a picades de serps enormes o paparres. De tant en quant fa alguna visita al zoo a veure caimans i d'altres animals de la fauna local. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada